2011年5月7日 星期六

給點耐性及時間

馬田大師的理論,相信好多網友仍在估估下,有很多不明白的地方,當然!因為我最少還有四集要寫,所以不明白是應該的,不過,請放心,我敢寫包單,最後會愈來愈簡單,連普通家庭煮婦,掃地阿嬸都會明白大師想講乜,並懂得如何運用大師的理論!所以有一些網友的問題暫不回答,等寫晒才答!

5 則留言:

honson 提到...

期待........

匿名 提到...

me too!

路人甲

nwo24601 提到...

推介林紀陶與梁錦祥的網上電台節目"神秘之夜":

http://www.ourradio.hk/web2/index-gen.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=37&Itemid=123

nwo24601 提到...

2009年7月以前在 myradio 的"神秘之夜":

http://www.hkreporter.com/channel_list.php?channelid=222&page=0

Gordon 提到...

joe兄,
咁泥水佬睇埋將來4隻識唔識先?如果睇完就識,咁我咪又可以偷懶唔做勞作囉,正!